Aquaria KLCC

Hai kome,

Haritu time cuti hari pekerja memeylah kepogekan tahap gaban dah tu bergabung pula dengan kemalesan tahap 2 akibat cuaca yang redup sejuk ditengahari..Rasa males je nak keluar tapi duduk rumah pun pogek..Mari anak2 kita bersiap untuk keluar jejalan..Mahu ke Zoo Negara tak larat pula nak tawaf dalam sana..mahu ke Genting Highlands tak konpiden pula naik sana dengan tenggiling kuning moga baru top overhall..Jom lew luply ku sayang kita Aquaria sahaja boleh tengok fish..

Mak aii dah ghupe macam orang luar harap dok kolumpo je dari kecik tapi Aquaria pun taktahu dimana lokasinya..Sadis bukan..haishh taula dekat KLCC cuma celah mananyer je tak berapa pasti..kaber line kuhkuh..Nah bagi kome maps pergi sana mana tau kan ada juga yang nak pergi tak tak berapa pasti dimana tempatnya...Untung jadi warganegara dapatlah murah sikit tapi kalau bukan warganegara mahal lew ekeke..Males nak taip jom tengok fish tapi sorry no flash mam..

Dewasa with MYKAD RM38
Budak with MYKID RM28

Takde mykad/mykid mahal le kome...hewhew...


Dalam byk2 ikan dan menatang laen kat #Aquaria mama #jakun tengok kuda laut..#aptb




#ApittLambong said: Mama kenapa ikan tu dia senyum sbb apitt dtg tengok dia ke.. sbb dia dah kenyang dpt makan ke? Mama: gulp...terkesima jap ghupe ikan pari dah ghupe mcm #AlienWorkshop #labourday #Aquaria #klcc
— at Aquaria KLCC.



#ApittLambong wit #Aqilah — at Aquaria KLCC.












 
Cantekk... #Aquaria #klcc
— at Aquaria KLCC.



Aquaria KLCC Aquarium
Kuala Lumpur Convention Centre Complex,
Kuala Lumpur City Centre,
50088 Kuala Lumpur, Malaysia.

Aquaria KLCC Corporate Office
Aquawalk Sdn Bhd,
Suite No. 1-16, 1st Floor, Wisma UOA II,
No. 21 Jalan Pinang,
50450 Kuala Lumpur, Malaysia


Tel:+603 2333 1888
Fax:+603 2380 0069
marketing@aquawalk.com





No comments :

Total Pageviews