Gwiyomi Dance Guide


Haii peeps....

 Adoii lama betul mak jemah tak update blog biasalah kekekangan masa..Buzy sangatlah kan..Dulu fenomena Gangnam Style ala tarian kuda dari PSY,pastu Haarlem Shake yang entah apa merapu..Laani cute je fenomena "Gwiyomi"..Erm dah sudaa banyak yang dah upload dalam youtube dan "keek" kecutean mereka..lol.. Dalam kecutean pun opkos ada parody yang cute giler tengok pun sadiss je..hahaha..Aptb..



Comelnyer dia...





Meh ikut gwiyomi guide nie kalau kome pun nak join fenomena ini...











P/s:Owhh Monday Bluess...Saya teringin meatball Abang Burn...Tetibe..




1 comment :

remajaygmembesarketikaMalaysiadilandademamkorea said...

hmm.. memang malaysia nie agaknya dah dilanda demam korea kot.. ishk3..

bukan korea jak tp hampir seluruh dunia mmemang dah dilanda demam korea nie..

btw, nora danish lg cute.. lol

by : remajaygmembesarketikaMalaysiadilandademamkorea

tak heran la sy dgn geng sy minat korea haha lol

Total Pageviews