Manis Sebab Positive

Hi Korang,

Dalam kepelikan akibat tetibe kerajinan memasak.. datang lagi kepelikan yang amat pelik..Kalau dulu ada hakuh kesah ko dok tayang makan pavlova ke,red velvet ke rainbow kek ke..haish tak sior teman..Kalau time pregnant maybe la kot perubahan hormon mau saja yang manis² tapi sekarang kenapakah? Mengapakah? Atau Apakah? Sadis je tetibe desert or menatang manis² ku sebat sekarang..sampai boleh mengidam² bagai..Kek coklat yang dulu ku tak pandang pun kena telan..Pavlova yang banyak krim pun ku settle jugak ku hadap..Kueh tat yang sebelum nie jadi musuh pun dah jadi sahabat baik..Aik ini memang suda pelik,mungkinkah hormon akibat pen"tua"an sudah berlaku maka terjadilah simptom ini..Orang disekeliling juga naik hairan dan dengan suka serta eksaited je mengatakan diriku "positive"..Amboi sekarang pun dah ghupe macam fully BF cik "P" dah 5 bulan tak mai,kalau betol positip opkos perut dah besarkan..Mesti dah rasa tinju² dalam perut comel nie..Musykil² ...




P/s : Mengidam makan Muffin Cekelat yang panas² yang baru kuar dari Oven..Dahsyat..





Xoxo :D
Publish
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments :

Total Pageviews