Tonton "Hantu Gangster" Bersama Blogger


Sambungan dari Wordless Wednesday nie..
Ohh cerita basi hhaha sorry biasalah ai terbusy dengan kekangan masa yang selalu cemburu ai..pftttt..
tapi kira aci jugak la kan baru nak update..
Hari tu dapat dapat invitation dari BroFrameStone tonton cerita Hantu Gangster dekat VivaHome 
so apalagi boleh la nak bertenet berdua bersama Incek Chubby hehe..
Gler kelakar hokeh cerita tu ai asyik tergelak besar je tapi gelak tutup mulut budget ayu *tipu...
Cerita dia not bad la berkisahkan Gangster 1Malaysia huhu kira ada Cina,Melayu dan India bersatu tapi Gangster mati kena bunuh itu pasal jadi Hantu Gangster kot...Pastu dorang mintak tolong Tai Se atau nama glamer Christopher lakonan Namawee untuk tolong bongkar siapa yang bunuh mereka..KuihKoci..
Cuma ada part la menganggu atau mengundang sensitiviti keagaman..Bila Tai Se tak tahan asyik jumpa hantu tang yang jumpa bomoh tu..Not good..Bab yang lain memang kelakar sies korang tengok lar sendiri..
Eyh jom layan gambar je banyak lagi story pending dalam draft nih..huhu..*mata pandang tepi

Inilah blogger Bro Framestone yang bagi kte 2tiket pree thehehehe..

Ini plak blogger Dkna..Muka dia sweet sebijik BFF kte..


Gaya seorang Pro hehehe  



Blogger juga merangkap tunang Bro 


Kte bersama blogger Yana Yassin


P/s:1st time jumpe blogger real² blogger pemes plak tu hehe...


 

Total Pageviews