Aqil Genap 10 bulan #130812


Haishh mama nie malu la Aqil tunjuk gambar nih..[pejam mata eyh huhu]

Alhamdullilah hari nih genap Aqil 10 bulan walaupun asyik demam je..
Sayang beli sket² je takmo beli mahal² ohh pepatah orang dulu² katanya 
budak nak membesar memang begitu..
Baru je check darah semalam kat hospital haishh takmo cerita sakit hati je..
kesian Aqil kena cucuk sampai nangis serak suara dia..
Aqil dah 10 bulan tapi merangkak baru lesen "L" cuba kalau combat laju giler..
Mungkin dia nak terus dapat lesen Full kot jalan terus hewhew..
Gigi pun dah 6 batang mula² 4 batang gigi atas naik dulu bak kata orang dulu² atau 
orang lama katanye kalau gigi atas tumbuh dulu cakapnya nak "gah" saje cakap tinggi melangit..
takmo² begitu yea anakku tak sopan tu....
Sekarang baru tumbuh lagi 2 batang gigi kat bawah sian dia demam sokmo sebab tumbuh gigi..





P/s:Nak update blog sekarang memang masa memcemburui betul..kuihkoci...



No comments :

Total Pageviews