Wordless Wednesday # Apitt dengan hobi baru




 Parah betol dengan hobi Apitt suka main game kat kaptop mama sampai tengah malam..
Nyesal mama download GameHouse haish celik mata je cari laptop dulu..
sampai rumah je itu jugak dia cari...
aduhai lah anak..


 Time nih dah pukul 1 pagi masih lagi gigih main game tu..


Dah letih  leteww main sambil baring² cenggitu..


P/s: Apitt dah konker laptop nasib baik ada seketul beri² cabuk nih dapat jugak nak online..



6 comments :

ariana said...

hehe..biasa lh anak zaman IT kan..

Prettywrite said...

hehe comel dia..game kalo dah ketagih memang tak rasa nak tidur la..he3..

pena rozie said...

same gan sitwin jumpe asyik main game ajer....

Mrs Ledibet said...

ariana -hehe dlu kte² main tutup botol je...

Mrs Ledibet said...

Prettywrite -Memang ketagih sampi kena kelentong kata laptop rosak..padahal batery abis..nak bagi dia tido cepat hehe..

Mrs Ledibet said...

pena rozie -Canggih kan budak² zaman sekarang..

Total Pageviews