Ternak Lemak Di Malam Buta


Semalam tepat pukul 12 tengah malam dan² je perut lapar padahal dari pukul 8 lagi dah cacing dalam perut nih dah bergoyang inul...*oh masa pukul 8 tu sedang asyik belek baju anak² di Sogo level 5th ada sale tu..Perut kelaparan nak kuar makan jejauh malas plak..budget boleh la makan spesial sedikit sempena Ulang tahun kelahiran Incek Chubbykuh hari ini..Nasib baik somi ku sempoi tak kesah katanya..
kulihat jam ditangan  menunjukkan tepat pukul 12.30 am [ada macam ayat novel tak kuhkuh]
 maka merempit lah kteorang berdua dengan berpakaian baju tido menuju destinasi iaitu  
Restoran Sri Mesra *ala dekat greenwood tu..korang tau ke?tidak tahu sila gugel..ekeke...
Motip pakai baju tido dah ngantok tapi perut lapar..aci main redah anak semua dah tidokann...


Sampai je laju² order sebab dah lapar tahap gaban...Tengok menu pun main order bole? hewhew..pape pun dekat Restoran Sri Mesra nih terbaek la Ayam Pandan dia..Sedapp!!!..


 Air kepeberetankuh llallallaa..

 

Sementara menunggu ketibaan makanan untuk disantap saje je pun tangkap gambar kedai nih
*budget blogger tegar konon bole update dlm blog..kikiki..
Sebenarnya time nih hanya kami berdua je customer.. kedai dia tutup pukul 1am kot..Masa sampai memang takde orang kteorang ingat dah tutup tapi dorang kata bukak apalagi serbu la..lapar²...

Wah rasa besh plak makan berdua² u tenung ai ai tenung u 
tapi ayam pandan tetap ai punya hahahaha!!



Tengok kann dah kata hanya kami berdua je..Kosong..kosong..*sila nyanyi lagu Najwa pak latip..


 Kedai nih ada 2 tingkat kot tengok ada tangga keatas..Sumpah tak pernah kot makan dekat atas nih walaupun dah bertahun duduk area sini...*nampak sangat jarang makan sini..mitos kawan² dulu kata ini adalah kedai neraka..Opkos la time sekolah dulu duit takde makan plak dekat sini order 
banyak² sekali kena bill hambik ko...serik ohhh..


Macam besh je nanti nak ngetest duk makan dekat atas lah..Haishh..

Nak cerita jugak masa tengah makan ada excident budak motor lelaki tu langgar budak perempuan melintas jalan..Tau sapa yang teruk budak lelaki tu tau..yang tak tahan perempuan tu siap bole cakap lagi "Dia yang langgar aku kenapa dia yang macam nak mati" haish XL langgar XXXL kot memang takde kesan..
kelakar plak rasa..kuikui..

P/s: Happy Birthday Kekasih Hati...bighugs..



4 comments :

nana kamarul said...

wahhh! lapar la pulak tengok makanan tu. hikhik!

Gieyana said...

Sedapnya tgk makanan sume tue..lapar lak time2 nie..hihihi..:-)

wahida said...

ya Allah!! ayam pandan tu mmg memanggil2 lah...huhu...


salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

aTy _faRed~ said...

sekarang saye dah ade anak..jangan kan kate nak lepak kedai makan malam buta..nak lepak siang2 pon susah..huhu...

Total Pageviews