Tako Tao Dan Takoyaki



Weekend lepas selepas cuba menambah lelemak tepu yang semakin anjal kelihatan..dah ghupe double barel gamaknya berlapis² eh bole simpan makanan tau..huishh ingt unta je bole simpan air dekat bonggol belakang dia..
Kan dah merepek budget mukadimah tidak berhemah..Hokeh² nak cerita nih korang pernah makan  
TAKO TAO dan TAKOYAKI tak?
 Cer cerita sket apa beza dia..Hahh pandai bunyik dia dan ejaan kann hew hew..
Nih update nak bitau weekend lepas round² la dekat JJ Wangsa Maju budget nak cari la "something" entah makanan la opismate suggest sedap katanye tapi bole sampai sana lupa suda benda yang nak cari tu..Tapi bole plak terjumpa dengan TAKO TAO nih..ala sembat je la janji rock lain yang nak cari lain yang jumpa hakhakhak!!



TAKO TAO nih ada banyak choice kot..Ada Octopus,Prawn,Chicken & Chesee,Unagi dan Abalone..Tapi baru test Chicken & Chesee tapi rasa bole la kot..kte lebih suka yang dekat danau tu kot [brader TAKO YAKI] sedap,kecik² sket yang ini hat besar² gedabak penuh mulut nak makan..Nak test yang rasa lain pun tak konpiden yelah tekak nih ngada² banyak bende tak boleh nak masuk...


Ini la ghupe closeUp TAKO TAO nih hanya 3 ketul RM4.90


Kalau TAKOYAKI brader tu RM5 hengget korang dapat 5 bijik comel² + sedap...
Halamak terhover nih cakap takut plak nanti kena[akta berinternet]..Haish tekak la yang bitau sedap nak buat lagu mane...Sorry tekak takbole masuk TAKO TAO la atau kena amik hat Abalone kot..hew hew...













4 comments :

mummy_ayu said...

yum yum..memang cedap..pernah gak makan...best

POSH76 said...

dapnyer!!!

Mrs Ledibet said...

mummy_ayu - lagi best yang kat danau tu..g la test..

Mrs Ledibet said...

POSH76 -hehe layan..

Total Pageviews