Set Sunday Breakfast + Lunch



Ini bukan blog masakan walaupun banyak plak update makan² hehe..

Kesian incek Chubby dapat merasai breakfast air tangan si isteri hanya pada hujung minggu sahaja...
Itu pun kalau rajin muahahaha kalau time hari bekerja memang harapan lah...Tapau Nasi Lemak letak kerang makcik slowmotion itu lagi bagus hew hew...dasar maless..
Semalam tetibe mood rajin plak kann tapi tak berapa rajin la sebab buat breakfast sempoi...
Konon² nak buat ala breakfast set macam dekat Fast food kann..
tapi siyes ini lagi sedap dan jimat dimasak penuh kasih sayang lagi tau..
yang penting AIR TANGAN dari isteri mithali walaupun goreng² aje huahua..



Close-Up

Wedges Siram Thounsand Island *abis plak mayonis lady choice sayer..Goreng sosej terhitam sedikit lagi sedap sbb goreng letak kicap org masak burger tu..Pastu goreng daging burger dengan roti hiris tomato saje letak tepi takmo letak dalam burger hew hew..Epal untuk cuci mulut...Kalah tak Mc'd punye set breakfast...lalallalallala...





Semalam ada geng time zaman sekolah kahwin haruslah pergi tapi kami kawan² pakat pergi tinggal suami cuma bawak anak² aje..Kte jugakk bujang sekejap Incek Chubby jaga anak² ..[lup u somi..]..Balik kenduri cepat² tukar uniform kesian Incek Chubby dah kelaparan..nasib baik somi jenis tak cerewet memang haruslah masak sempoi..kata dah lapar karang masak beria opkos berejam kann so simple² suda Incek Chubby pun takde masalah tambah 2 pinggan lagi..Hilang rasa letih balik terkejar² masak tambah lagi sayang kat u lebeh...





Lauk sempoi Ikan bilis kentang masak cabai tak hancur bak kata Incek Chubby..
Sup sayur sawi berbola² kegemaran Apitt dan Aqila sepanjang masa dan omelette letak daun kucai..
frust lagi mayonis lady choice dah abis kalau letak lg sedap..










No comments :

Total Pageviews