Pogek dan Bola Sepak






Semak betol sekarang musim bola nih..ishk menci tak suke²..Tak minat tengok bola nih entah apa la dia kejar sebijik bola tu..Malam tadi ada perlawanan bola Malaysia vs Singapore pogek giler tunggu Incek Chubby layan bola..Aqil dah tidur..Apitt sibuk bergurau berguling dengan kakak dia..Aduh memang terpogek tahap maksima betul layan jap facebook semua status bola cerita bola lari laju la apa la..pogek lagi...layan twitter pun sama jugak menci²!!! Bila dah terpogek tahap gaban tu mengadap juga la tibi tu haishh boleh terlayan plakk...Time tu tengah part kat video atas nih Safiq Rahim Free Kick sekali gooolllllllllll....suara kte je yang kuat dengar dekat rumah tu..Incek chubby menjeling sambil berkata hamboii hovernya belum pergi stadium lagi wakakaka acikk maluu....tak suka konon hew hew..memang tak suka la tp kalau dah layan hover itu mesti...Yeayyy Malaysia menang 2-0 huhu!!..




p/s: Kesian plak tengok goalkeeper Singapore tu hakhak!!!




4 comments :

♥ Wina ♥ said...

haaa baru dapat masuk blog kamu..before this ade malware tsskk!

malaysia menang ek? yeaaahhhh *walaupun x minat bola* hehehehee

Bitt (doubleIS) said...

tengok bola ni mcm kena santau..elok2 tak layan jadi layan kan kekdag tu..hahaha sama mehh..

salam kenal :)

Mrs Ledibet said...

Wina - Ishk blog kte ada malware....yup malaysia menang..ala kte pun tak minat gak bola cuma tertengok je..hhehe..

Mrs Ledibet said...

Bitt - Tau takpe hahaha..Slm kenal jua

Total Pageviews