Mee Kolok




Alkisahnya tetibe je tekak ini teringin nak makan Mee Kolok..Kira dah macam mengidam haishh dah ghupe macam dalam perut ada orang la tahap mengidam dia..
Dasyat tak? Hahaha time dulu ada orang dalam perut pun takde mengidam lagu nih...
Mana lah nak cari kedai ada jual Mee Kolok nih..nasib baik semua di hujung jari saja ..apa lagi mintak bantuan pokcik gugel untuk mencari lokasi..
*ahh macam yea² je pokcik entah² mokcik agaga..
Wahh bagus sudah jumpa lokasi pun dekat je dekat Diamonds Square..haishh dulu keje situ takde plak mengidam ke teringin nak makan..Ciss..
Kalau korang nak terjah nama kedai nih Dapur Sarawak owner dia ala pelakon Mahmud Ali Bahsa tu.*tak kenal sila gugel..Mula² sebelum gugel memang budget nak pergi kedai kak Deja Mos tu dekat Ukay Perdana atas info kawan² di Facebook tapi macam tak tau plak nak pergi sana ekeke *alasan..Takpe² next time memang nak pergi sana juga nak test rasa 
Mee Kolok dekat sana plak..


Hokeh menu yang ada dekat Dapur Sarawak harga dia juga berpatutan..

Semalam balik keje terus je pergi sana laju² perut dah kebuluran sebab tak lunch*budget diet hew hew..
Bila perut dah kebuluran dengan teringin yang membuak² laju² jugak order Mee Kolok Ayam tapi tetap tidak tamak ambil yang hat small je..Takut juga nanti tak boleh telan tapi pelik la kenapa dia asing² kan sup dengan Mee tu padahal nak makan sekali..*tolong bagi jawapan plisss..
Mee dimakan habis mungkin faktor lapar atau teringin tapi buat festaim makan rasa dia bole lah macam rasa macam makan Mee Sup je..Nanti nak test tempat lain baru la bole bandingkan...


Jom Terjah Dapur Sarawak

1-0-13,Jalan 1/50 Diamonds Square
Off Jalan Gombak


P/s:Next time nak torai makan Laksa Sarawak la..
P/s lagik : Nak jugak test Mee Kolok dekat Wangsa Maju tu..

5 comments :

kakchik@ella said...

sedap ke dik mee kolok tu? KC tak pernah rasa.

POSH76 said...

dah lama tingin nak makan harus cari ni!!

nana kamarul said...

sedap ke mee kolok? tak penah rasa lagi ni :(

♥ wawawawa ♥ said...

sedapnye mee kolok! aritu p srwk mkn nie la..sedap2

Qaseh Qhaleesh said...

sedapnya .. dah lama tak makan mee kolok ... last mkn mse gawai dgn encik kenangan ...

done following u :))

Total Pageviews