Lunchie Rasamas With Opismate



Hari Jumaat dalam tahun nih entah lupa bulan bila pergi lunch dekat Rasamas dengan opismate
* nampak sangat entry peram makin peram makin sedap....
Haritu tetiba diorang nak makan ayam plak so lokasi strategik adalah Rasamas di KPJ Tawakal dekat je dari opis jalan kaki tak sampai 5 minit dah sampai..
Kebetulan pun salah sorang Opismate ada beli kupon dekat atas nih..Buy one free one gitu so sungguh la berbaloi² dan sangat jimat tatkala semua pun ditaja oleh Opismate sorang nih..
Makan pree pasti sedap ditambah dengan faktor kelaparan yang teramat kikiki..Tapi bagi kite yang festaim makan nih rasa dia boleh la so..so takde la sedap sangat pun sangat biasa
*Agak² kena saman tak statement nih kalau Rasamas baca..
Haish biarlah lidah tak boleh bohong..Ala maybe tekak kite je kot taktau la korang kan yang pastinya yang terbaik kite rasa cuba Spagethi ChickenBall dia je..






Inilah menu yang kteorang makan.. kite bagitau rege dia sekali kalau korang ada kupon nih lagi 
terbaik jimat harga sepinggan tu...Tetibe lagi satu standard la kalau dalam website depa tak kira la apa pun restaurant gambar mesti lain dari yang dihidangkan tak seghupe sejibon..*Ciss tertipu walaupun dah tahu...
Yelah marketing kann mesti nak tarikan nampak sedap untuk iklan..
Apa pun itu rezeki saya untuk haritu..Alhamdullilah..
Ishk dah takde modal nak bercerita pun korang tatap la gambar² makanan nih tapi jangan sampai mercik air liur koma dekat PC suda..hehehe..



Roaster Rice
Quarter Roaster and chicken rice, served with egg tofu and clear soup on the side

RM 10.90







Chicken Chop with Rice/ Breaded Wedges
Chicken chop served with warm rice or with crispy fried potato wedges

RM 14.20


\
Spaghetti Bolognaise with
Chicken/ Beef Ball
Spaghetti Bolognese served with your choice of chicken ball or beef balls

RM 9.80




RasaMas Mee Bandung
Specialty of the region of Muar. Bean sprouts, red chili, musky lime, 
spring onions and shredded chicken, for a truly exotic sensation.
RM 8.70



Desert yang sangat yummeh..Cocktail + Eskrim Vanilla...tapi nih time promo je kot ..


Lokasi

KPJ TAWAKAL
KPJ Tawakal Specialist Hospital, Lot no 1, Ground Floor, Jalan Pahang Barat 53000 Kuala Lumpur.

Tel :019-3513749
Business Hours : 7.30am - 10.00pm


 P/s: Kenapa la area nih dorang takmo buat Pizza Hut ke? Nandos ke besh jugak...

2 comments :

Masmira Masri said...

pergh nampak sedap jer tp awat chicken chop tuh kecik ngat...

do visit
http://myaleo.blogspot.com/2012/06/dating-mid-valley.html

Mrs Ledibet said...

@Masmira Masri

Nampak je sedap..yup kecik kann..okeh

Total Pageviews