I lovin it!!


Tengok tu budak tecit kemain dok bersandar..Mama wuwuwu Aqil lapar..Weekend aritu lepas pusing² habiskan minyak kereta gara² semua parking Full haruslah kena bagi upah dekat Triple A..
Mestilah dorang marah sebab dok dalam kereta je tak kuar..Cadangan asal nak bawa dorang main kat playground Lake Garden tapi ada function apa entah petang tu jalan masuk parking tu tutup..
hampa mereka...
Pergi ke Titiwangsa pun sama parking semua full..haishh dorang nih semua tak reti dok rumah ke...
*hehe awak pun sama



Dalam perjalanan nak balik semua muka mencuka muncung panjang sedepa..Hokeh bila mama cakap jom makan Mc'd muka yang masam dah kembali senyum..Mama baru teringat kat Mc'd jalan pahang ada la mainan boleh la dari takde kann..seronok dorang makan laju² pastu main je..



Hambik hat Family Box je sebab semua memang jenis makan Ayam je yang meat² 
and fish sorry cannot go..hehehe...Memang betol² yang ada Mchicken 2 ketul,Chicken Mcnugget,Seketul Spicy Chicken Mcduluxe ooowhh lega..I lovin it!!!


Pic Daddy dengan Aqil..Apitt dengan Aqila sibuk bermain..



4 comments :

:: Mrs.Eady :: said...

cumeeeeeel!!!

Bitt (doubleIS) said...

anak u sangat comel! :)

Mrs Ledibet said...

:: Mrs.Eady :: Tankiu..

Mrs Ledibet said...

Bitt (doubleIS) - Anak² u pun...hehe

Total Pageviews