Dinner Anniversary Secara Beramai² Di Flaming Steamboat



Hokey selepas acara Candle Light Lampu Kalimatan Bersama Anak² tibe la masa untuk makan beradap kesokan harinya berdua-duaan konon di Flaming Steamboat..kenapa flaming steamboat? Tekak nih dah meronta² teringin nak makan steamboat padahal nak makan udang barang sekilo delapan kilo je hahaha.. buruk perangai..

Tapi acara makan secara berduet tidak menjadi masih lagi acara makan secara berlima kali ini dengan Opismate *potong betol dorang nak ikut haisshh dorg baca nih matik kte hahaha!! Takpe la incek Chubby kte nak pergi mentekedarah je kann bukan nak jiwang²..Karang jiwang² ai tenung u ..u tengok ai..sudahnya kelaut la balik udang² tu muahehehe...

Takpe next time kte curi masa dating berdua je hokeh tapi kte pergi minum air segelas dengan  2 straw baru budget romantik macam time bercinta hakhakhak..

Nak citer lagi tak payah lar layan kan aje gambar² binatang laut ini yang telah selamat lalu ditekak dan menjunam didasar perut hew hew..



Ini cuma rasa belum makan lagi hehe!!



Siketam bukan idaman kalbu tapi selamat gak lar 2 ekor dalam perut kecik nih...*kecik lah sangat hohoho



Owh tidak begitu mengemarinya tapi kalau makan hat yang cucuk² tu baru laen..
Haishh tau ape bezanya kalau tak cucuk tak besh hahaha!!..


Total bil aritu untuk 5 orang.. ishkk dah naek regenyer pun dlu sorang RM22.90 + je..

Oitt mahal konon makan ghupe bela jin kalau sokmo makan bukan kte yang bangkrup tapi tokey tu wkwkwkwkwk...

P/s: Masa makan plak hujan memang lagi layan la sampai rumah pening² lalat..*padanmukasendirimakanmacamtakdehariesok




4 comments :

Cik Eka said...

ujung bulan nak pegi bawak mak ayah g sini..

hehehehehe

masa eka g bulan puasa itu hari memang 26.90

Mrs Ledibet said...

Tp itu dah plus² kot..nih plus² RM28.25..atau mungkin selama ini makan free je hahaha..

Cik Eka said...

ha ah memang la..hehehehehehehehehe

Mrs Ledibet said...

hehe...bayar sendri kopak haha..beshnye org blnje ekeke

Total Pageviews