Candle Light Mentol Kalimatan Bersama Anak²



Derasnye sungai mengalir,kuatnya ombak menghempas,banyaknya buih² dilautan dan tidak hentinya bumi berputar digalaksi..Cintaku tetap maintain iloveyou my other half..Happy Anniversary!!



31hb Mei lepas genaplah 4 tahun usia perkhawinan kte bersama Incek Chubby..Tak sangka sekejap cuma masa berlalu dengan pantas..[Macam pejam celik je]..Walaupun cuma baru 4 tahun dah terasa macam 10 tahun plak kekdahnya..amboi hover hew hew..Tahun nih takde celebrate spesial sangat pun sebab hari² pun ghupe macam celebrate haishh toksah citer dekat sini lah..kahkah!! [Otak kaler²]


Kang nak bercerita pasal kecintaan kte pada dia ada yang baca sambil muntah berpelangi plak..Itu biar kte je dengan dia je tahu..Dalam hati Ra ada b..Hahha nak jugak..
Okeh  malam sebelum Anniversary tu just buat simple dinner haishh tak buat sangat la 
tapau Chiken Chop letak dalam pinggan ..
Nak makan beromantika berdua² tak boleh dah sebab dah berlima kann so sesi  
Candle light mentol kalimatan bersama anak² adalah terbaik.. 
Itu dah cukup bahagia yelah anak² kena rasai jugak celebrate anniversary mama daddy dia..hew hew..


Budget nak jugak la potong² kek tapi tak kesampaian sebab nak kalau potong sapa nak makan?Kami adalah bukan pencinta kek atau benda² manisan nih tak sesuai dengan tekak..Takpe la potong kek time birthday Incek Chubby tengah bulan nih lah..kte beli 1slice je kat SR okeh hahaha!!!


P/s: Incek Chubby kalau present Anniversary dengan Besday bagi skali aci tak?
       Takde idea nak bagi ape nih..





2 comments :

Cik Eka said...

tahniah kak.happy annivesary..semoga berkekalan hingga ke akhirnya..comel nyer akak amsa jadi pengantin..hehehehe

Mrs Ledibet said...

tima kaseh..moga² Aminn...comel eyh ekeke malu la

Total Pageviews