Awas Penipuan 1malaysiavoucher



Congratulations ayeira_jiya@yahoo.com!


Our system tells us that you may be a possible winner with the right to claim a prize: RM 5,000 worth of Malaysia shopping vouchers.


Please verify your entry as soon as possible. All prizes not claimed will be entered into a new draw.
1. Seow Shuzhen
2. ayeira_jiya@yahoo.com
3. Govindan Rajaratnam


If your name or email appears above, click here: www.1malaysiavoucher.com


Make sure you do not miss out and check to see if you are one of the chosen few to enter a final draw.


You ayeira_jiya@yahoo.com could win one of the following RM 5,000 vouchers:


Korang pernah dapat email cenggini tak?Bile tengok teruja je kann tapi dalam hati korang mesti budget macam menipu je..tapi macam betul pun ada kan yelah guna nama 1Malaysia ada plak Shopping Baucer dari Jusco ,Petronas,Parkson dan Air Asia..dengar macam ohsemm giler je kalau dapat..Tapi..ishk kira dah berapa kali tapi disini...Comfirm la menatang ini ada lah scam atau spam..Tengok dekat sini benda ini adalah contest ...

Stand a chance to win Jusco, Parkson, Petronas or Air Asia shopping voucher worth RM5000!

Contest Duration

All entries must be submitted before 31 July 2012
The winner of the Contest will be determined on 11 August 2012 at 4.00PM

How to win?

1. Log to this site
2. Select which partner voucher: Jusco, Parkson, Petronas & Air Asia
3. Fill in your details and complete the registration.
4. The winner of the contest is the participant who enters valid data in the shortest time.

Kalau korang tengok ramai benar yang claim kata depa menang...saya menang motor..*tetibe..salah satu komen disitu...

Ini ialah satu penipuan. Tengoklah berdasarkan jumlah orang yang komen. Kesemuanya mempunyai nama 1) 2) 3) yang berbeza. (Ada yang sama, mungkin kerana mereka generate nama berdasarkan tempat tinggal anda, misalnya melaka, atau kuala lumpur ke, atau luar negara).
Jangan tamak, kerana 5 ribu ini mungkin anda mendedahkan diri kepada scammer di luar untuk menipu duit anda semua kelak.


English translation:
This is a scam. Let’s look at the total number of comments by other people. Everyone was having a different list of names in 1) 2) and 3). (well, some may be same, maybe because they generate the names based on your place of origins, such as malacca, or kuala lumpur, or perhaps, other countries.)
Don’t be greedy, just because of the 5 thousand ringgit, you may expose yourself to these scammer to scam you in the future.


P/s:Mentang nak Mega Sale nih ada plak nama 1Malaysia orang amik kesempatan...
p/s lagikk: Kalau korang masih tidak berpuashati sila rujuk pada yang berkenaan Parkson ke?Jusco ke..hokehh!!!

5 comments :

Puja said...

saya pun dah kena tipu la..kena byr maxis rm 500 sial punye website. ce baca entry saya: http://cahayakuzahra.blogspot.com/2012/07/hari-malang.html

Anis Amer said...

puja awak kene tipu mcm mane?

anne said...

puja, mcm mane awk kene?

Anonymous said...

pegi je la tgk blog dia wei..

cikbedahlaser said...

fuh... dapat email ni pagi ni..
google dulu... tgk kot2 ade org update.. btol penipu rupe nye..
tenkiu ye..

Total Pageviews