Fasha Sandha Hamil




Setelah sekian lama blog nih terabai akibat kemalessan hari nih nak update Top Story semalam kecoh di Fb,Twitter dan blog mengatakan khabar gumbira iaitu Fasha Sandha mengandung.. 
Macam² spekulasi orang meberi andaian masing² yelah mereka kan baru saje berkhawin..
Bersangka baiklah dah rezeki mereka nak dapat baby awal kann..


Semalam Fasha sendiri yang mengumumkan di twitter miliknya..



Dan selepas itu mendapat reaksi pelbagai dia update plak di Twitter gambar Pregnant Test tu...
[Hamboi ayat dah ghupe macam pembaca berita plak ekeke..]




Pape pun Tahniah pada Fasha Sandha dan Jejai....Eyh lupa tahniah juga pada Eira Syazira yang juga telah disahkan mengandung...hamboii pakat ramai² boleh laga² perut nih hehhee..


iklan:-

campaign image
campaign image

campaign image
campaign image






















No comments :

Total Pageviews