Sambal Udang Terbaek @Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang


Last Sabtuday after keje balik halfday ada sesi asah vokal di Sri Rampai..Pergh dah lama kot tak asah vokal sejak ada Aqil nih..Asah vokal sangat la suara tak sedap pun tapi lantakkan karok dengan Opismate pun..dengan berbekalkan perut yang kelaparan menghabiskan masa 2 jam dekat situ perut pulak menyanyi..[goyang inul lagi auw..auw..] Apalagi haruslah segera memenuhi permintaan perut kann setelah permintaan jiwa untuk karok telah di lunaskan hehe..Dah abis karok menujulah kami ke Restoran Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang dekat Wangsa Maju..Baru 2 kali kot makan kat sini sebelum nie [Link Entri]

Sebelum sampai kepala hotak memang nak makan sangat Mee Udang tu tapi perut merengek mintak nasi jugak..Tengok Menu ada Nasi apalagi kte order Nasi Putih,Sambal Udang Special dengan Telur Dadar..memang terbaekk la makan dikala waktu kelaparan kira² ada 8 ekor udang la [puas makan tau] Itu pun kongsi dengan Incek Chubby kalau makan sorang² mahu pecah perut dibuatnya [still heran nih nafsu makan seghupe bela jin sudah tiada] Opismate plak order Mee Udang Special dengan Nasi Goreng Udang Biasa tapi sayang salah sorang opismate kte tak makan seafood jadinya makan nasi goreng je dia..Udangnya disebatlah oleh yang laen hehe..

Mee Udang Special RM12 je..



Eh kenapa takde Udang? Ohh main sorok² plak dia bawah nasi tu..ada lagi 7 ketul udang saiz biasa..Harga untuk Nasi Goreng nih RM8
Suka plak dengan bekas dia yang macam perahu tu..comel!!



Muka kelaparan tahap dewa dah nih...Mengigil tapi still nak snap pic lagi..
Sambal Udang nih plak harganya RM13 plus Telur Dadar RM1.50



Tengok licin pinggan semua hahaha ini betul² sedap ke memang dah kelaparan sangat??


p/s:Untuk pengemar masakkan berasaskan Udang meh la try..sekarang terliur Mee Goreng Special dia tak pernah rasa tapi tengok kat table orang tu ...wahhhh lelehh...




No comments :

Total Pageviews