Mee Goreng Special [lepas kempunan suda]


 Okehh malam tadi mengambil masa 15 minit je untuk sampai ke taiping *tipu untuk menikmati mee udang buat sekian kalinya..Aritu dah leleh tengok kat table orang tu mee goreng udang special  maka haruslah mentekedarah malam tadi..Tapi kali nie bawak ayahanda,bondo,nenda dan adinda kerana mereka jugak pengemar udang apatah lagi Mee Udang peberet sekeluarga [haha]


Lokasi : Restoran Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang Di Wangsa Maju



  Okeh tengok menu dulu walaupun dah hafal biasa RM8 Special plak RM12



 Incek chubby memang peminat tegar Kue Teow berbanding mee so kali nih dia order Kue Teow Goreng biasa je tapi kesian semua udang kena sebat dek "Apit dediks"..Kte plak order Mee goreng Special dan haruslah udang jugak disebat oleh "Qila" [nasib baek anak sendiri kalau tak orang lain kte "sebat" haha]
Adinda plak order Sambal Udang wit telur dadar pun udang kena sebat dek anak² kte..nasiblah kena mengalah sket..itu pun lagi Nasi goreng udang special Opah mereka kena jugak...cuma Mee Udang special Atuk mereka je tak berani sentuh [hehe] Owh ini suda macam ceritera acara menyebat je ekeke...



Balik kerja kelaparan mee penuh seperahu habis dimakan..
Sampai rumah badan gatal²..Nice..
Alergik suda mari padah penangan cik Udang..Ciss..
Tak kan pernah serik punye [hehe]
Akhirnya hilang kempunan suda tak jadi lah pergi batu belah batu bertangkup lllallallalala...



Okey selepas pesstime pegi sini...kelmarin 2nd time and now 3rd time boleh la pergi lagi..Tapi takmo pergi sokmo nanti alergik naik azab wooo...



No comments :

Total Pageviews