Kereta Untuk Aqil [Walker]



Daddy ku pulang dari kota..
Daddyku belikan kereta..
Kereta kecil warna biru..
Boleh ku bawak rumah Opah..
Pon..pon..pon..pon..
Kereta kecilku berbunyi..
Janganlah naik Abang Apitt..
Aqil baru nak belajar Drift..




Muka seberk Aqil lawan mata dah mengantok pun tak mau tido..


3 minggu lepas Kakak ipar kte buatkan Nasi Daging..Yeayy...suke² tetibe terpeberet plak..Maka haruslah pergi kerumahnya di Damansara Damai..Makan berulang² dari tengahari hingga ke petang dari perut kempis sudah buncit jadi segeralah undur diri untuk balik ke Markas..Sebelum balik singgah dulu kedai basikal dekat Sungai Buloh ramai kata dekat situ basikal /Walker harganya murah²..Hari Ahad pun dia buka ramai plak tu orang tengok walker paling murah RM50 itu pun boleh tawar menawar lagi tau..boleh lah dpat RM40 dah murah opkos lagi plastik dia kureng sket kan jenis lembut..[pengalaman beli murah anak tergolek sekali dengan walker tu so reject..] pergi ke sebelah plak ada offer MyDear punye brand rembat je lah ramai kata oke..padahal niat nak beli yang sweet cheery tu tapi takde plak jual kat situ...1st time letak dalam walker tu Aqil muka pelik mesti dalam hati dia "binatang apa aku tunggang" [hehehe] tak bergerak pun badan pun asik kedepan je itu pun dah cover letak bantal mucuk dia..




4 hari kemudian...

Aqil dah laju boleh bikin drift lagi pakai Walker dia*tipu...
Kira laju la dari pesstime dia naik hehe..



No comments :

Total Pageviews