Yeay...Dapat Tiket Free Hot Ballons Oreo 100th Birthday



Nak cakap terima kasih banyak² kat
En Eyriqazz sebab sudi bagi 2 tix nih kat ai..aritu jengah dekat blog dia dah ada pemenang untuk giveaway via twitter kalau tak silap*sedih..tetibe dia update kata pemenang tu tak dapat pergi sebab masalah yang tak dapat dielakkan jadi siapa nak email dia..oleh itu tidak disangka dia reply email kata disebabkan ai orang pertama so ai lew dapat ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ..





Terms And Conditions
Flight delay or cancellation subjet to the weather condition....

P/s:eksaited nih tapi hujan je sob² harap benti la kejap lagi...

4 comments :

ishy77 said...

oh.. jadi kamu la yg dapat..haha.. i'am the 4th!.. hee.. btw.... slamat berballon.,. jemput datang belog sy :))

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

kamu pun hantar email jugak yea...tak sangka plak kte dapat ;)

MrJocko said...

best nya dapat naik belon

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

MrJocko bole lah syokk..hehhe

Total Pageviews