UV Meningkat Hasil Dari Seo


 Selalu UV dalam 100-200 je sehari itu pun kalau berupdate kalau tak biar bersawang memang harapan lah..Jenuh nak buat entri yang besh² tapi ketepuan idea..Geram tengok blogger otai UV beriban² jeles..yela kata otai yang takotai nih macam nih je la hahaha..Hari tu saja test SEO " Semak Keputusan SPM" tengok blogger² semua update cenggitu test la jugak sekali mengena hehe besh plak rasa..




Tapi yang ini musykil takde pun rasa test SEO ke hape tapi yang nie kot UV paling tinggi..Pelik macamana nak check eyh..[peerakk]



p/s:Nak belajar Seo dari Otai² lar..eh baru tau ada Ebook Seo dari Ariff Shah



1 comment :

Nath said...

Wow that's a lot!!!

Total Pageviews