Tips # Trafik Tinggi





Gambar sumber Google


 Ngorat artis


Mula mula ngorat artis. Pastu tangkap gambar plok-plok comolot dengan dia. pastu POST. Nescaya abang beutipul nara akan link blog anda. Maka boleh lah pinjam trafik abang nara sekejap. Trafik konfem 10000UV sehari. 


Buat cerita cinta

Cerita cinta stail Uncle Seekers. KONFEM meletop nyah. Melantun lantun Trafik u naik. Sampai JEM!


Paksa boypren u jadi Gol Keeper

I ingat nak paksa boypren i jadi golkeper Malaysia ah. Auch. Teros pemes meletop letop belog i pastu. Eh gua pon folow awek dia tau. hihi.


Carik gaduh dengan blogger terkenal

Cari mana mana blogger pemes tapi jangan lah guna nama anonimos. Guna id sebenar lu. Pastu kutuk dia sebakul ke dua tiga bakul. Konfem dia akan mengamuk kat belog dia pastu semua orang akan gugel carik belog lu.

Kalau blogger pemes tu link kat blog die lagi bagus. Cepat sikit Trafik lu naik.

Tapi lepas tu lu mengadap lapanploh bakul pulak lah dari peminat blogger pemes tuh. hihi.





Lu betul betul ingat gua nak bagi TIPS ke? Gua sebenarnya teringin nak bagi TIPS kat lu. Tapi kan gua punya belog pon tak pemes lagi camna nak kasik TIPS. Jadik gua bagi TIPS mengarut je lah. Boleh kan?

Kalau lu nak TIP boleh la. Nah amek doposen!

Ngahahahaha.





P/s:kehkehkeh...kalau tau compom pemes dah hahahha....





















13 comments :

Hana_Maroo said...

adoiyai.. br igt nk blajo... wakakaka

Nath said...

dramanya @_@

Anastasyea Aida said...

Usaha dari diri sendiri lebih baik dr kutuk orang sebakul .. ^__^

www.anastasyea.com

Spongebob Tercekik said...

diakui sangat berkesan..

farhan said...

lah..ingat yg Botul..rupo-ruponya yg merepek jo

Udinz.com said...

hadoii..mencabar betul la blogging kalau buat camni...

binabadansini said...

jangan jeles jap g neelofa kawen ngan saya ye.kew3

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Hana_Maroo :Kte pun google baru nak belajor alang² dah terkena kena jugak orang lain hehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Nath :Drama Queen ;)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Anastasyea Aida :Agree!!!

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Spongebob Tercekik :Berkesan pada setengah orang punye blog kot...gulp..hehhe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

farhan : Betol la tu hahaha

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Udinz.com :ekekek bidang blogging memang mencabar pun...

Total Pageviews