OMK Botak????





Okey entry lepas sini..Aqil dicukurkan lagi kepalanya botak kerana cukur bantal..Itu boleh diterima baby kalau botak nampak comel je..lagi² kalau baby boy yang comel macam Aqil [comel ke]...Apa pula jadi kalau bapak orang yang botakkan kepala sebab rambut salah gunting oleh Amoii kat saloon tu..
Boleh imagine tak dah selalu ada rambut tetibe buat 1st time seumur hidup buat cenggini..Dah rasa macam iklan 101 Hair Care dah...Bukan sebab rambut gugur tapi sebab dah biasa pegang kepala ada rambut...












BEFORE








*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*










AFTER

2 beranak dah join Geng Botak Chin hehe...

Teman tak sior la lelaki botak licin cenggini geli plak rasenya...dah bising² pun still jugak Incek Chubby potong botak jugakkk..Waaaaaa mimpi ngeri seyh..Dah ghupe Pitbull Chubby dah nih...hehehe ampun b....Nasib baik Apitt taknak potong Botak..tak encem katanya....
lagipun nasib baik Apitt memang takut gunting rambut...

Dialog Pagi Kelmarin....

Dengan Tetibe...

Incek Chubby : Eleh Aril tu botak oke je Ra suka..
Me : Diam terkesima

Aril aka Johan Asari [skandal fantasi hahaha]

Dalam Hati....Cisss dia bukan 24/7 pun dengan ai tengok pun dalam tibi dia botak pun time citer Juvana..dalam Cinta Elysa dah ada rambut...apa la incek Chubby nih...


P/s:Ishk cepat la rambut incek Chubbykuh tumbuh...



Protect yourself from harm while keeping your room lit!

No comments :

Total Pageviews