Fiesta Ke 4 Belon Panas Di Putrajaya 15 Mac - 18 Mac


Dah kali ke 4 kot Fiesta International Hot Air Baloon nih kat Putrajaya tapi sadis sekali pun tak pernah pergi..Teringin jugak nak pergi tengok hot baloon dia aka belon panas comel² je ada macam² ghupe dan bentuk..Mesti orang ramai berpusu² bawak anak² kesana sempena cuti sekolah nih [sedih qila takde kat sini ikut makngah dia pergi kedah] Setelah meng- google ghupenya banyak jugak aktiviti untuk family nih selain naik belon panas je antaranya...


Opkos la belon panas kan..tapi tiket limited kot just 300 untuk satu² sesi dorang just ada 2 sesi pagi dan petang..Tiket  yang berharga RM10 untuk seorang boleh dibeli di booth pada 7.30 pagi untuk sesi pagi dan 5.30 petang untuk sesi petang..Ohh dia bergantung pada cuaca jugak kalau hujan tu lu pikir sendiri lah...



Okey bole tengok sini 





Wah bole jugak naik helikopter round² Putrajaya tapi sorang RM130 dengan duration 5-7 minit di udara..
Nak book online dah tak boleh full kot..


Boleh naik basikal lagi...




Ada KMX Kart,Zorbing,Panjat Dinding [Wall Climbing]Racing Simulator dan Archery





 
Racing Simulator
 
 
Wall Climbing
 
 
Zorbing
 
 


Archery
 
 
 
Untuk kanak² pun ada kids Area..
 
 
Eh Ohsemm nih bawak anak² beriadah

Contact sini

AKA Balloon Sdn Bhd
4th Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2012
No. 50, Jalan 3/108, Taman Salak Jaya, Salak Selatan,
57100 Kuala Lumpur, Malaysia.
Phone: +6 03 7981 8769 / 7981 8712
Fax: +6 03 7981 8697
Email: myballoonfiesta@gmail.com



p/s: Harus pujuk Incek Chubby pergi sini..









1 comment :

Anonymous said...

alamak wall climbing..max 80kg?tak dpt ler merasa dinding ni.hahaha

Total Pageviews