Dapat dah..Apitt Suka..



Thank you Mummy Ayu hadiah dari Giveaway Little Chef dah selamat sampai semalam..
Tengah² update blog dengan perasaan seriau rentetan kes culik berpanjangan sungguh sampai ke ulu hati..
Opismate datang hulurkan sampul nih tengok ada nama Little Chef Afiq..tersenyum kejap mesti Apitt suka nih..balik rumah terus bagi dekat Apit tapi reaksi dia masam sebab orang baru bangun tido kann tak caya tengok gambar bawah nih...

Cer tengok muka ketat je tapi tangan maintain "peace"
1 jari bukan 1 Malaysia yea tapi Apitt tak reti buat peace hehe...



Muka paksa senyum..haha
Mula² je muka ketat dah hilang mamai terus ligat main puzzle siap ajak kakak lagi main masak²..Topi chef tak lekang kat kepala tu suka sangat dia...Tapi kakak je tacing kenapa Apitt je dapat jenuh mama nak explain..Nasib baik Apitt baik hati bagi je kaler dengan buku tu kat Qila pastu terus senyum sambil 2 beradik pakai topi chef tu lupa plak nak snap pic..





p/s:Kte suka FM tu thanks again Mummy Ayu...

p/s:Punye la orang risau pasal kes culik² tu bole plak dia culik diri sendiri semata nak jumpa boipren..Cisss...







2 comments :

mummy_ayu said...

dah sampai..suka...

Ayu pun suka FM tu.

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mummy_ayu - kann comel je..thnks again ;)

Total Pageviews