Churp² Punya Cerita




Choppp!!!! Sapa dekat sini ada churp² angkat hidung tinggi²..yang takde tu nak jugak angkat idung tinggi² moolah join dekat sini [bukan sebab nak angkat idung tinggi aka sombong okeh]
Hey korang punye earnings senang naik tak?Pastu banyak tak dapat iklan yang nak kena shared tu...Pastu tiap² bulan korang boleh capai tak cashout tu..Amboii banyak je soklan [psstt...otai² meh la sini ajar kte]

Since Churp² dah berwajah baru nih kan dah tak boleh buat auto publish macam tweet dengan share dekat Fb tu...sob²...so agak maless la nak selalu bukak plak sekarang..Ciss mana ada duit jatuh ke riba tanpa usaha kann..Laen la klu sendiri anak trump ke memang tak layan la churp² nih..Wah eksyen kemain plak..Ishkk tak adalah kalau nak harapkan duit Nuffnang memang tak pernah pun cashout  apalagi BE susah benor nak lekat pun.. [pehal tetibe cerita nuffnang plak nih...ampun] Yelah blog picisan tak pape entah nih dorang tak singgah pun segan kot [pujuk diri sendiri]..tapi kan hasil goggle dorang cakap walaupun trafik tak up pun selalu update kat survey tu nanti BE akan masuk..Test la kelmarin eh betul la dapat pun seketul BE...yeayyyy [peerakk]...tetibe tacing yea tahu blog nih tak besh tengah cuba buat bagi besh tak tak reti..tsk..tsk..


Eh apa motif update entry nih saje nak bitau eksyen sket je [sies sket je] naik juga earnings kat Churp² beshnya..lallaalaalalla [peerakk lagi] Itu pun hasil dok share kat twitter dengan facebook friends pun ada sampai dah unfriend [tipu] twitter sampai dah unfollow [ini sies] sebab stress melampau asyik tengok iklan je...Sian dorang dah la tengok tibi banyak iklan dalam facebook,twitter dengan blog pun sama..Nasib ko la labu dapat friend cenggini kui²..Pape pun selamat beriklan la korang eh salah selamat merabunkan bijik mata dengan iklan² yang kte share oke...kalau baik hati klik la skali nanti janji tak post shared banyak² hehhe..




Tak banyak pun Earnings poyo je lebih..muahahaha...




campaign image
Jom jadi “Kakak Angkat” untuk anak-anak yatim #SinarCahayaku..Ini sangat mengembirakkan mereka..

Have you always wished for a little sister?



p/s:Ala tak susah pun klik je pun hanya di hujung jari je kann 'mouse' tu...

P/s lagikk: Apa pun tak boleh hehe..bluweekkk...

2 comments :

lieynanilaz said...

datang dari blog mak dara..

takpe dik lepas ni kalau rajin banyaklah duit tu..hehe.

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

lieynanilaz - Ekekek tu la kena rajin kann..klu maless kelaut la..

Total Pageviews