Cara Remove Facebook Timeline




Korang buhsan,fedup,semak hati atau seangakatan dengannya pasal Facebook Timeline..Kte pun sama menyampah geram je maka haruslah kena removekan untuk mendamaikan bijik mata ketika melayari Facebook..[ceh ayat macam apa je] Malas nak cakap lagi jom cekidaut the simple way to remove your Timeline[amboi ter-speaking plak ekeke]




Klik gambar diatas untuk terus ke laman web itu...

Klik gambar je jangan klik sini..

Pilih browser korang then Download..


Pastu akan kuar menatang nih klik Allow

Pergi ke Facebook korang then Refresh

Cer tengok jadi tak?kte baru buat semalam jadi tau..kalau korang tak jadi ada sumthing wrong lah tu maybe kerja Mark ke..hehhe..

Kalau Anda berjaya tahniah kini anda boleh menikmati eskrim sambil berfacebook..


P/s: Jom Join jadi "kakak angkat"



No comments :

Total Pageviews