Sandwich Chenta



Semalam punye lah semangat nak masak dinner untuk incek chubby..sampai google tu nak cari resepi baru nak masak apa..
*dahsyat tak?over betol sampai kena google hihihihi...

Pulun la fikir nak masak special sket untuk dinner semalam dalam kepala hotak masa di opis lagi dah bagai² resepi nak masak..nak tunjuk jaguh kat incek chubby walaupun tak hebat memasak at least boleh la makan untuk mengenyangkan perut dia dan anak²..
 
Sekali dia boleh kata takmo makan nasi ala nak diet lewteww haishh incek chubby nih gedik betol dah bersemangat waja nak masak dia bole berkata begitu...............
*sadisssssssssss...


Me : Yunk nak makan apa malam nih ra nak masak?
Incek chubby : Taknak makan nasi la smbil wat muka  ketat..
Me : Alaaaa b nih baru nak masak..
Incek Chubby : Ra nak makan ra masak je la untuk ra makan..
Me : Ciss potong betul semangat nak jadi chef(dlm hati je la ckp pun hehehe)



Bahan² Sandwich Chenta Sempoi je..
  • Harus ada Roti
  • Daging Burger Ayam Ramly..guna sudin punye pun bole hehe
  • Scramble Egg letak Cukup Rasa MAGGI
  • Tomato
  • Timun 
  • Salad
  • Sos Cili
  • Penting untuk menambahkan lagi lelemak.. Mayonis kalau ada mustard lagi syiok...

Sampai rumah bonda hambik anak² balik rumah siap²kan anak mandi semua² terlihat roti kat atas peti ais..TING!!!! idea datang buat sandwich je lah lagi pun anak² memang kurang makan nasi suka lagi makan nugget,sosej,scramble egg dan sewaktu dengannya..
Yeay okeh menu kami dinner semalam ialah Sandwich Chenta..Anak² dan incek chubby makan penuh selera mama senang hati goyang kaki tak perlu membasuh periuk belanga llalallalala...
Lompat Bintang berirama...
Ghupe Buruk Tapi Sedap

Sandwich Chenta 
*Nama nak world je..biar la pun hahaha..


Next comin Up Entry Nasi Ayam Kasih Sayang...(Wah mcm drama episod plak ekekeke)


2 comments :

nome said...

sedapnya...nyummeh!

msredcheesecake said...

Senang kan? Dinner camni jer.... Sedap plak tu...

Total Pageviews