Tetibe Tersampuk Dengan Suara Si Ajek Hassan.....


 Okehh nak bitau macam dah jatuh cinta dengar suara Ajek Hassan nih dengan nyanyi 
sambil main gitar ohhh itu sangat Ohsemm bukan...
Mula2 dengar Adira dengan Hafiz nyanyi lagu nih takde lah sampai tangkap lentok tapi bila dengar Ajek Hassan nih nyanyi sangat syahdu rasanye menyentuh jiwa sanubari ku*ini benar...
Jom layan kalau korang tak percaya tapi kalau korang kata tak besh telinge korang mesti ada 
sumthing wrong..hehehe..




Lirik Ombak Rindu bagi korang nyanyi sama2 tapi comfirm takleh nak nyanyi 
sebab syok dengar suara si Ajek nih....tralallalalal...


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku
Tuhan aku tahu banyak dosaku
Hanya ingat Kamu kala dukaku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya ‘tuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung
Hujan bawa air mataku
Yang mengalir membasuh lukaku
Agar dia tahu ku tersiksa
Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu berserah
Moga cahaya tiba nanti
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terimaku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku

Korang bole tengok lagi banyak lagu2 dia nyanyi kat Youtube disini..



Tau dia pun dari opismate kelentong kata dia nih abang angkat dia dok kat Australia..
Eh status dia married okehh mesti dia Romantik...



p/s:Biler dia dengar dia nyanyi lagu nih tetibe nak repeat tengok Ombak Rindu lagi...Eh nak tengok jugak Ombak Rindu lagi Klik Sini


P/s lagikkk: Ini bukan Promote dia tau tapi korang dengar lah sendiri...

Total Pageviews