Mee Maggie Cepat Dimasak Sedap Dimakan..



Siapa suka makan maggie angkat kening laju2...
Kenapa suka makan maggie?Orang kata tak elok tapi saya suka..
Bila dilanda kemalessan cepat je boleh masak dan makan hanya dalam 2 minit...*ceh seghupe iklan..
Maggie boleh makan dalam keadaan terdesak contoh ramai2 sedang menikmati
ikan Siakap 3 rasa,Sup ikan Merah bonda masak..
Time tu amat bermakna makan maggie dari makan nasi putih sahaja*Bab makanan banyak yang saya tak makan...So maggie lah penyelamat perut kecilku dari meronta tak ketentuan hala..
Masaklah Hati masak Kicap ke,Cendawan Sweet Sour ke atau Burung Puyuh Goreng
Memang tak akan ku pandang..jika antara 3 pilihan tu saya akan pilih maggie..
*takde dalam pilihan pun still saya pilih maggie....
So pilihlah Maggie untuk santapan ruji korang macam saya...
Jika Korang perasaan saya masak pun simple2 bukan tak reti masak tapi makanan yang saya makan amat terhad dalam erti kata cerewet hahaha..
Nie pun masak maggie Sempoi je..
Tumis bawang merah/bawang putih,Cili padi masukkan Udang,Kacang panjang  ..
bau dah besh masuk air, perencah,tomato dan maggie..
Biar mendidih..Siap perah pulak dengan limau kasturi..Terbaek der!!!
Tak Percaya???TRY lahhh..




P/s:-Tak suka musim "Doyan" saya boleh sakit Jiwa bau doyan tak besh tapi kalau gulai masak tempoyak terbaekk!!!










2 comments :

GaRy™ said...

perghh.. lapar lak baca entri ni.. =.="

Norasikin said...

Kalau cuma ada 2 jenis makanan je iaitu yg sedap dan yang berkhasiat, saya akan pilih yang berkhasiat sebab saya tak suka ubat yang cuma mempunyai satu jenis sahaja iaitu tak sedap.

Total Pageviews