Jangan cepat salah sangka!!

Hari ini khamis dan malam nih malam jumaat..sangat suka malam jumaat..eh takmo pikir lain tau suka bukan sbb acara bunuh setan tp ada pasar malam kat area rumah ayam goreng dia sangat sedap...td incek chubby yang pergi tetibe rasa pelik dia beli vcd cetak rompak cerita hindustan lg tajuk Ra.One
(gabungan nama kami oneira saje bagitau sbb dia kata Ra tu saya One tu dia alah gedik plak munyiknyer)..
saya bkn pelik dia beli vcd pirate tp cerita hindustan!!!apakah dan adakah ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ !! Otak suda kelain apakah motip incek chubbyku ini nak layan cerita cenggini..okeh fine memang pemikiran kelaut memikirkan cerita hindustan comfirm ada sence guling² ,keretapi,gunung ganang,acara menyanyi smbil menari tukar enampluhlapan pasang baju 
*ingat malam jumaat feel lain macam ghupenye cerita action..
pasal macam game kot maless nak layan ..ate tengok Shah Rukh Khan Hero budget cerita leleh lah.. ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ !! Saya malu lagi disitu..moral of the story don't judge hindustan movie all are same.. 




P/s : buat ileks je padahal malu dah nih syak lain dgn incek chubby..*takbaek okeh..

1 comment :

mummy_ayu said...

salam kenal...
ok apa layan hindustan..tapi kena tgk cita gak la...selamat menonton..

Total Pageviews