Her 1st Day



Qila segan plak Mama dia ikut dok berbaris dekat sebelah...
*Over mama dia hahhahaha...


Cuba tengok semua gegul pakai beg pink kaler...
Angry bird lahh..princess,barbie macam² but kaler still same..
*Comel lah tu pakai pink hehehe


Mama dia still ikut je mana pun Qila pergi sampai Qila kata Mama janganlah ikut sebelah Qila...
Alaaaaa..malu lah tu...
Best ikut sebab dia tak menangis rileks aje siap suruh balik lagi...tapi....
Opah dia cerita mama dia menangis time pergi tadika dengan sekolah hahahha*shy


Beratur paling belakang dekat bahagian lelaki sebab kelas dia majoriti perempuan lagi banyak..
*Ada ibu yang anak dia sekelas Qila bagitahu budak darjah 1 tahun lepas hanya 50 orang je dapat 5A..Mana yang dapat 5A tu la dapat masuk kelas 2A..Mama dengar yeke homaigoddd..!!!!


Qila dah rimas mama dia over eksaited plak ikut je jalan sebelah plak tu sambil Snap² gambar..
Owhhhh Sayang mama sangat teruja tau....

 Time nih dah kena "halau" dengan cikgu...
Ibu bapa semua boleh balik yea..hari ni takde apa pembayaran sebab yuran dimansuhkan 
dan duit PIBG tak tahu lagi..

 Mama dengar said Yeay!!!Yabedabedu....


Dulu Qilah 1Amanah Alhamdullilah darjah 2 pun still kelas yang sama...
(Bijak macam mama dia tapi atuk dia dengar mama cakap cenggini atuk dia muntah pelangi..wkwkwkwkwk)



Mama dia still intai² kat tingkap walaupun dah kena "halau" dengan Cikgu...
Motip tak puas hati nak qila duduk table depan tapi cikgu bagi yang badan kecik je duduk depan...
Sakit hati badan Qila besar kot dari classmate dia...wawawwawa...



p/s:Esok dia start masuk sekolah Agama dekat Area rumah tak boleh nak Snap² gambar cenggini...Kena keje!!!

p/S lagikk: Mama dia memang over okehhh...hahahha




No comments :

Total Pageviews