Apitt Gunting Rambut Pun Nangis...


 Rambut Apitt dah panjang so kena potong tapi before this daddy dia tak kasi potong budget anak dia akan kelihatan handsome lah konon dengan rambut panjang..
Pada hal dah ghupe perempuan je dengan bulu mata dia yang panjang dan lentik kemain tu...oke dipendekkan cerita arini isnin lepas dah pergi saloon nak gunting rambut dia dengan mama dia..last² mama dia je potong rambut Apitt plak menangis² takmo potong..
Dia berjaya dengan tangisan itu oke fine..Daddy dengan mama still tak puas hati semalam pujuk dia umpan kata nak belikan mainan..yea Apitt tertipu walaupun kegedikan itu makin terserlah dah nak sampai kedai dia bole kata takmo potong rambut lah...Aduh jenuh jugak nak pujuk pun...



 Nie gambar masa baru je pakaikan dia kain tu..dalam hati mama lega gedik dia 
dah berkurang tapi tidak berhenti disitu...
Gediknya bertambah² sila lihat gambar dibawah kepala dia kena pegang dengan 2 orang pekerja saloon itu...




 Tengok muka "cebek" dia tu..buat gherammm je...
opah Apitt kata sebijik mama hahaha..


Finally rambut Apitt berjaya dipotong tapi daddy duduk kat "kosi" sambil dukung Apitt..
Dia nangis² kata "Aduhhhh sakitt...sakitt..
Padahal takde pape pun sampai pekerja saloon tu kata Apitt nih Drama Queen hahaha..
Yup Apitt memang pandai berlakon...
Semakin dia membesar semakin gheram tengok telatah dia yang gedik kemain tuh..



Bila dah siap gunting rambut dia mama nak tangkap gambar dia bole kata
"Mama janganlah tangkap gambar Apitt"
So dapat tangkap gambar posisi tepi aje...












p/s:Sejak ada Aqil kegedikkan Apitt makin ketara...

1 comment :

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alaaa hensemnya anak you apit gunting rambut =)

Total Pageviews