Mesti Ulu Kenas!!!!




Asal balik kampung je comfirm ulu kenas..asal pegi ulu kenas je mesti balik kampung..
Besh sangat berendam dalam air yang sejuk tatkala kepanasan yang amat pada waktu tenghari..dapat berendam pergh sangat Heaven okehh..
Jiwa rasa sangat tenang dikelilingi pokok-pokok hijau sungguh amat mendamaikan hati dengan angin meniup sepoi-sepoi tak manja......
Lepak ditepi batu sambil makan Laksa Power dan rojak buah dengan kaki rendam dalam air..i feel good!!!!



 
Sabar yea sayang nanti besar kita berendam sama-sama tau...sedapkan hati sendiri hahaha


Tapi sayang last weekend balik kampung tak dapat berendam sebab ada Aqil..jadi agak payah lar nak menikmati air terjun yang sejuk itu..dapat tengok anak-anak je bermandi manda dengan gumbira...jelesssss...

Apitt suka dapat main pasir...


Kalau balik kampung mesti Apitt dengan kakak Fira..

Anak Darakuh berendam kalau boleh sampaii kecut semua jari..


Lihatlah kedamaian hati 




Malesss nak update entry panjang-panjang ada orang baca ke paling koman pun comfirm tengok gambar sambil lalu tanpa kumen kannn..so layan gambar je lah...hehehe...






Mama dengan Daddy tak mandi so apalagi la snap pic la kojenyer..tapi percaya tak gambar incek chubby tu semuanyer CANDID!! Mama je purak2 ahahaha...untunglah ada handset kokak yang berjasa ini..boleh jugak berposing eksyen ditepi batu..ko hado????









No comments :

Total Pageviews