Lagi Entry Menconteng Muka

Haiii....

Cer baca tajuk pun dah besh hahaha syiok la dapat conteng muka orang..layan..silap conteng buleh jadi macam badut sarkas...Eh!!! tak baik sangka buruk-buruk lar ini conteng muka a.k.a mengandam..
Jika sebelum nih ada jugak sesi mengandam dari pakar tak bertauliah iaitu sayer..kali nie pakar conteng nih nak menconteng muka adeq sendiri pulak hehe..

Awal bulan aritu my adeq bertunang so siapa lagi tukang mengandamnya kalau bukan kakak dia yang agak tak agak master lah...chittt!!! master lah sangat..boleh lah kan dari takde..
Tak pernah ambik kursus pun make up2 nih tak just suka2 walaupun teringin jugak kann..motip pun tak amik sebab rase macam mahal kekdahnya punn...
Karang kalau kursus belajar semua2 kang takut Siti NurHaliza plak panggil jadi MUA dia kan dah haru yang lain tak boleh cari makan...hahaha pasan abis padahal make up pun tak seberapa tapi okelah..

Ishk baru make up 4 orang jew kot kecoh je lebih huahuahhua..2 kali make up bertunang 2 kali make up orang bersanding..
tapi maybe pasni nih bole jadi 44444 kali plak kann..kena beli set baru plak cmni tetibe*


Jom lihat hasil contengan kuh lallallallalala...

*
*
*
*
*
*

SILA BESARKAN MATA TAHAP GABAN MELIHAT KECANTIKKAN 
HASIL CONTENGAN KUH
(sila muntah purple disini )



Muka adeq ku selepas diconteng okelah kan cantikkk!!!! ceh puji diri sendiri muahahhaa







Jimat tak payah pakai fake eyelashes bulu mata adeqkuh tengok panjang kemain..



AMARAN KERAS
 Jangan baca atau tengok entry ini jika korang nak kahwin atau bertunang takut nanti korang ter"booking" saya plak nanti...Barang make up biasa je kott!!!



p/s:Sesiapa tengok kata tak cantik tu ada den kesah!!!hahaha


Moto GP on the roll!!!
Menang iPad disini!!!

No comments :

Total Pageviews