Bila ledibet Weng!!!!

Haiiiii...




Harini dah start kojer..ermmm baru tengahari dak rindu dak tecik tu yelah kata berkepit je pastu dah naik keje rasa tak besh plak..bole tak esok pegi keje bawak Aqil ekeke...
Bosan lah arini semua pun BLUR dah macam budak baru je semua pun bertanya lagi..nasib baik dorang tak sepuk kepala nih sebab asyik tanye je..hahahaha betul BLUR tahap maksima..



Ehhhh!!! bukan BLUR aje POGEK jugak tahap maksima..aduyaiii..ehhh tak baik mengeluh "sigh" hahaha..


Nih nak cerita skit ala boring2 nih dari terpogek asik buat call nak update blog lahh!!!

Once upon a time when my son dipotong2 rambutnyerr... hahaha okeh2 aritu 4 december my Adeq tunang so pagi tu buat majlis Cukur Jambul dan naik buai Aqil dan my doter fruit Adelia..Kesian deme rambut abis kena gunting2 dengan makcik2 yang marhaban tu..Aqil pun tido pejam mata kuat2 takut rambut kena gunting hahah takde lah sikecik ku itu memang kuat tido macam mama dia jugak 
(mak sy ckp cmtu tapi takla tido itu hobi sy ekeke)..
tada idea lagi itu je nak story okbai...



Gambar kat bawah nie time Cukur Jambul Aqil..



Ohhh Aqil purak2 tido ketika Oyang nak potong rambutnyer!!!


Aqil ketakutan mama tolong saya...
Mama said chill la sayang!!!

Mama dah panas hati rambut Aqil tobek2..tsk ..tsk..tsk.


 Sudah purak2 pingsan pun kena jugak..APTB

 

AMARAN KERAS!!!

Cerita ini tiada kena mengena dengan yang purak2 pingsan kerana kepogekkan yang tahap Maksima menjadikan cerita ini sungguh sadis..So moral of story tak pyh nak moral sangat lahhh!!!...


p/s:Mood okeh tak weng nanti saya update story nie bebetul okeh bebeh..



Ready for a Chip-wrecked Christmas at e@Curve?

Hotlink Powers People through Virtual Concert with Yuna.

Explore, Experience and Enjoy!

Wanna have a peace of mind before hitting the roads?

 

 

No comments :

Total Pageviews