My Nuffnang Story

Haaii tetiba nak kongsi cerita pasal nuffnang nih..dulu masa buat blog akibat selalu sangat tengok blog redmummy,cik epal dan blog-blog lain macam cantik je blog ada letak iklan2 begitu nampak menarik..tak pernah fikir pun yang iklan yang disiarkan di blog ada faedahnya iaitu income..so apa lagi terus register Nuffnang dan tak ragu2 terus masukkan iklan2 dalam blog picisan nih..

Mula2 memang just abaikan sebab tak reti apa2 pun pasal blogging dan Nuffnang tapi sejak dari awal Jun 2011 mula aktif berblogging sebab tiba2 diberi semangat baru..Lagi sebab utama Nuffnang bagi BE lagi bertambah semangat berkobar-kobar bila tengok earnings bertambah walaupun 10 sen 20 sen daripada sebelum ini hanya RM00.00..Best je rasa walaupun blog picisan ini tak pernah lagi cash out kan lagi hehe maybe next time dah banyak simpanan tu baru lah boleh keluarkan yea ..


Nak cerita pasal My Nuffnang story ini tak banyak pun sebab tak pernah pun pergi event Nuffnang walaupun teringinkan..tengok blogger lain best je dapat premiere screening lagi dan jemputan event Nuffnang..Hari itu di bulan Ogos Nuffnang bagi email sempena birthday i kann dapat 4 pass free boleh tengok wayang..Pass kena collect kat pejabat Nuffnang memang tak jumpa masa 1st pergi lepas tu call kata pass dah habis untuk minggu tu so terpaksa tunggu minggu seterusnya nak pergi collect..Bersungguh tau dapat benda FREE cenggini..pastu Pass ini hanya boleh digunakan di TGV apalagi Wangsa Walk Mall menjadi pilihan hati hehe..eh nak bagi tahu bulan Ogos 24hb tau mana tau tetibe ada nak buat suprised ke hohoho..

Itu jelah My Nuffnang Story macamana mesti tak hebat macam blogger lain kan tapi takpe slow2 kita naikkan okehhbaii..

Come 16 December 2011, 500 bloggers from around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott.

Nak join ke?jom sini

1 comment :

Alkisah said...

dulu masa bujang2.. rajin main nuffnang premier screen.. masa tu rajin update blog.. tapi semenjak kawen dah slow skit.. tapi ingat lepas nie join balik lepas baby dah besar.. at least dapat tgk wayang free..

Total Pageviews