Preggy time alasan untuk melantak..

haaiii kome..
this story rewind time preggy yaw..

Alkisah mengidam tidak berakhir setakat makan Mee Udang aje..jika sebelum nih My Bff preggy baby twin mengidam Ketam Masak Lomak Cili Api kuh pas makan je terus sakit dan deliver pada hari yang sama
*walaupun kebetulan macam real je pas makan terus sakit nak bersalin..

Dakuh pun ada listing nak  My Bff aka my Twin masak dan listing itu cuma 3 aje..wah sungguh demand kann..dah tu siapa suruh masak sedap kann tetibe je boleh jadi teringin ekeke dan senarainya sempoi je..Nasi goreng,maggi goreng pedas with udang dan sambal sutun..

Maggi itu lebih kurang cenggini ghupenye tapi takde telur-cilok pic FB my another bff cik mie hehe



Nasi goreng dengan maggi goreng pedas with udang Done dah dapat..Menunggu Sambal sutun aje akhirnye ditatkala pregnancy yang ke 37 weeks and 1 days bunyi hon motor tett..tett...eh macam apa je bunyik tengok MyBff husband delivery sambal sutun wah sangat terharu dan masakkan siap delivery lagi..Terima kasih ini lah buat i sayang u lebih..hehe..


Akhirnya setelah dapat mkn sambal sutun dam subway pada ari ahad,nasi lemak mali corner hari isnin,nasi lemak city garden ari selasa dan nasi kandar hari rabu finally 37 weeks 5 days got my chenta hati baru yeay!!!Memang comfirm i dapat pistol u..
Preggy this time memang makan dan makan saja..no wonder la ada
Even bukan jenis suka makan bende2 yang maniss nih.. 
Owh yess maybe saya terlebih maness kot lllalallalala...SEKIAN..

p/s: Now still counting days pantang time-Pogek habiss!!!

p/s lagikk: time preggy hidup takkan lengkap tanpa makan fastfood and ayam penyet everyday ngee~~



No comments :

Total Pageviews