Mee Udang Mak Jah

hello...

Korang time mengandung ada tak mengidam ke teringin ke nak makan something?..mesti ada kann..tak mengidam pun alasan sebab nak makan hahaha kann time tu alasan sangat kuat kalau tak dapat baby dalam perut kempunan cehhhh alasanmu haha..Ini story betul2 rasa mengidam sangat nak makan Mee Udang Kuala Sepetang kat taiping nun kat perak tuh since dari preggy apitt lagi..pergh 1st time tengok masa kat jalan2 cari makan meleleh air liur udang dia besar2 wah mee udang memang peberet sangat..

Walaupun kuh mengidam tapi takmo la menyusahkan incek chubby nak kesana semata2 nak makan Mee Udang tu kann..Ku pendam saja tapi makan juga lah mee udang di tempat lain sekitar KL nih..Pregnancy nih mengidam yang sama jugak aduhh mesti kena dapatkan kena rasa jugak sedap ke Mee Udang tu..



tengok udang dia perghh sedap fresh tau...

model mee udang petang itu hehe...


Baru ku tahu ada cawangan Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang nih dah la dekat dengan rumah hanya di Wangsa Maju memang kali nih tak lepas peluanglah kann..Kandungan dah masuk 9 bulan so menunggu hari dan akan ku habiskan hari2 itu dengan makan apa sahaja yang teringin..Akhirnya Mee Udang semangkuk itu licin dimakan owh memang layan jugak rasanya yang sweet2 udang fresh dan berketul2 udang didalamnya..kuah pun pekat heaven je rase plus minum plak fresh orange...burpp alhamdullilah dapat jugak makan...pelik tetibe plak makan udang alergik takde no gatal2..

MEE UDANG MAK JAH KUALA SEPETANG, CAWANGAN WANGSA WALK, WANGSA MAJU, KUALA LUMPUR ------- NO TEL : 012-2931101, 03-41314430 ----- Waktu Perniagaan : Isnin hingga Ahad @ 11.00 pagi hingga 11.00 malam 
 Kann dah Pree Promote...

5 comments :

Gaara said...

boleh try ni..tak payah pergi jauh-jauh lagi..

namaberita.com said...

tgk gambor je dh tau sedap hehehe....


Singgah & Follow sini ni...

mizzkechique said...

makaih, udang2 kemain besar..

Nava Krishnan said...

Looks nice but the prawns are so huge, just one piece enough for me.

FeeQ said...

Ada siapa2 yang interested nak jadi Pengacara untuk new Malay food website? Tak ada expereince pun tak apa: http://bit.ly/nAhEBr

Total Pageviews