Tiket Free TGV dari Nuffnang

Arini last day kena collect free pass untuk Birthday aritu tapi semalam baru terhegeh2 pegi amik kat pejabat Nuffnang dan seperti biasa incek chubby la menjadi mangsa kena pegi collect hehe..
pass nie valid lagi sebulan nak tengok muvie apa ek?
Nak tengok Hantu Bonceng dah tengok..citer apa lagi ek kat cinema sekarang..nak tengok citer2 omputih citer apa besh..
Apollo 18 cam takbesh,contagion plak lagi la,the smurfs incek chubby tak minat,final destination 5 plak dah tengok vcd seram je cara dorang mati..
erm aci tak peram sampai filem bini-biniku gangster keluar cinema..macam tak lama je lagikan..tak sabar tengok yana berlakon jadi gangster..



P/s:rasa besh jedapat free pass cenggini tapi kalau dapat pratonton mcm ada blogger tu kan lagi besh...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments :

Total Pageviews