Rompakan Dikedai Mamak Seksyen 15 Shah Alam | Video

Hari ini Rabu ingat nak just nak update blog hanya dengan gambar tanpa cerita tapi banyak betol cerita..kecoh pasal Kucing diseksa di PETKNODE ada lagi kesah rompakan berparang di kedai mamak 2 hari nak raya pulak tu..tak dapat bayangkan kalau kita ada kat tempat kejadian ngeri mau kena libas dengan parang naya je..tengok dorang punya  modus operandi dah macam biasa buat keje macam nie..pakai helmet untuk cover muka dan berparang..macam budak² rempit pun ada..bahaya dah nak lepak² kedai mamak pagi² cenggini..





Buka Radio MYFM dan menang RM70,000
Jom serlahkan kecantikan korang tanpa MakeUp DISINI
#SuaraKami dapat tiket FREE DISINI
Taksuka dipanggil makcik sebab kelihatan TUA meh cekidaut INI
Dapatkan Blackberry Bold 9900 serendah RM1288 sekarang!!!


p/s: dah macam negara asing je..tak aman belum lagi kes bunuh pastu bakar...

Total Pageviews