Ahkak Puaka??

Tetibe kat facebook dengan blogger terperasaan cerita pasal ahkak puaka siapa dia? Puaka sangat ke?
Apa lagi sesi mengooglelah nak tau jugak kenapa tiba² nak ahkak puaka tu macam pemes je sampai ada entri blogger pasal nih..tengok blog ahkak puaka tu lebih macam mengutuk je..korang da baca ke?eh yang belum baca tak payah baca la LAGI BAIK!!





Blog yang nih mesti korang tau punya kannn....
tapi blog kat bawah nih la Ahkak Puaka..
Motip header lebih kurang lu pikirlah sendiri...



Takmo la bagi link karang ahkak nih pemes plak ...Adoyaiii macam² lah sekarang ingat apa yang best sangat pasal ahkak puaka nie..Puaka bab mengutuk tu adalah..hurmmm...
NO WORDS TO SAY...


I'm on #TheCube dwlding d freshest tune right into my mobile. RU on it?
How does getting rewarded through sharing sound like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!
Work, play, music all in one with #CelcomSamsungGalaxy !

3 comments :

msredcheesecake said...

Org puaka ni selalu pemes....

mizzkechique said...

dh baca blog tu.. agak panassssssss gak la.. haha

SURIA AMANDA said...

ahkak puaka ni macam menghentam ex tunang si Apek tu jer...semua citer pasal diorang..kekadang follow..adakala malas...

Total Pageviews