Tidak eksaited pun raya tapi.....

Tahun ini adalah permulaan hidup berdikari siboyot apabila tidak lagi dok dibawah ketiak mak dan walaupun jarak rumah siboyot dan bonda tak sampai 1kilometer...
ekeke berdikari la sangat makan pun kat umah emak tatkala kemalasan berganda2..tak lama lagi je nak raya semua nak kena prepared..tambah lagi sekarang macam2 nak kena ada..
rumah kosong ibarat rumah bujang perlukan dekorasi yang menampakkan seperti rumah orang berkhawin..bukan kerna raya harus berbelanja segala bagai baru tapi ruang yang ada agak kosong tanpa sebarang perabot kecuali rak tv serta tv..agak sadis kan..
siboyot agak gembira kerana perabot2 siboyot beli weekend aritu sudah sampai yeay..baru kelihatan seperti rumah walaupun hanya tambah sofa,meja kopi dan meja makan..alhamdullilah..lepas nih nak settle langsir dengan kuih raya..alamak baju raya siboyot still takde lagi..ati sedey padahal feel raya takde pun...
 niat hati nak pakai kaftan nampak menarik disamping selesa tapi encik chubby sampai hati kata ghupe shuib..taksuke²...

beli sofa simple kekdahnye janjii hado!!!


P/s: Banyak nak kena settle dan prepared nih aduh penin pala...



Total Pageviews