Perut Kenyang Jiwa Hampa

Berjalan dan terus berjalan moga senang nak delivery nanti bukan sebab nak cari baju raya..ayat sedapkan hati sendiri kerana sehingga arini tiada baju raya bertemakan hitam untuk siboyot kelihatan selim...cehh ada hati lagi kelihatan ramping ekeke tada sedar diri plak..
Rasanya dah berapa kali ku tawaf Jalan TAR tu demi mencari baju idaman hati tapi pulang dengan hampa dan lain yang nak beli lain yang dapat seperti biasa barang yang terkeluar dari listing..encik chubby dan abg apitt sudah dapat baju melayu kaler hitam tema kteorang taun ini cuma mama aka siboyot dan qila anak dara siboyot sahaja masih belum dapat lagi...
sekarang sudah ramadhan ke 19 orang makin ramai di kompleks² dan Jalan TAR berpusu² mencari baju raya..ini lah akibat suka last minit dan taknak tempah awal²..owh berjalan lagi sampai kaki pun sudah jem sudah tidak larat lagi berjalan sahaja..
Hari ramadhan yang ke 16 tidak tahu kali keberapa siboyot kesana dengan tujuan menukar saiz baju abg apitt dan pasti mencari baju raya tapi still hampa..baju mengerlip cantik harga not bad sekali sarung mak aii macam sarung nangka kat tang perut ..kakak tu pun saja bagi saiz S..pakai saiz M plak bahu jatuh ghupe nanti macam baju pinjam...aduh sadisnya nak mencari baju raya kali nih...
nak kupakai kaftan encik chubby kata ghupe shuib sepah..eh ko diam peah..nak pakai jubah plak macam ghupe alim sokso suci je hhaha..tengok la nanti di pagi raya baju apa siboyot pakai nanti..
Apa pun hati senang kerana juadah untuk berbuka puasa pada aritu Nasi Kandar memang terbaik sebab my peberet owhh..meh kte tengok gambar ini di tenghari sambil kecurkan air liur kome...


*
*
*
*
*
*
*
*.


Telur asin lagi penambat selera siboyot..



Ada bau kari...layan..

Minuman dikala kehausan berganda.terbaik!!!


Tengok sampai licin semua tu..kelaparan jelas nyata disitu ekeke


Muka encik chubby kekenyangan tak boleh blah hahaha ;)


p/s:-semalam tengok dekat kat Carefour ada area butik tu macam cantik je baju kaftan..


4 comments :

PinKy MoMMa said...

wahhh betul lapar ni hehe..
apa lagi yang..kasi angkat la itu kaftan hehehe

msredcheesecake said...

wa...gambar....tak tahan...

pakai jubah la gamaknye raya tahun nie...hhee

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

pinky momma - da angkat pun tapi lebih kurang kaftan kot..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

msred- gambar harus tak menahan hahah takmo² jubah

Total Pageviews