Duit Raya

Tak lama je lagi nak raya yang pastinya budak-budak tecik lah meriah dan sakan..
opkos kerna dapat duit raya...
bestnye bila teringat time kecik2 dulu berlumba2 cari duit raya pastu tengok siapa dapat paling banyak owh so sweet bahagia je walaupun dapat seringgit duit syiling emas tu...
itu pun dah kira besar tau..kalau dapat RM10 rasa macam orang kaya..
kalau sekarang bagi rm1 pun macam takde makna sebab budak2 sekarang demand nak duit raya merah je..kadang2 tak terduga keluar baik punya ayat dari mulut budak2 kecik tu
“ala dapat singgit je kedekut lah acik nih”
mak aii memey telan air liur je mendengarnya..anak dara ku dulu pun begitu apa lagi zass cubitan berbisa memang tak dengar lagi lah sampai sekarang..kalau bercerita pasal duit raya yang lagi best kalau dapat dari bos  tapi dah masuk bape taun tak dapat oh sangat sedih...
Anak² buah ku mak lang a.k.a mak teh bagi seringgit sorang boleh...tsk..tsk..



Sampul Duit Raya banyak macam² ada 



P/s:Hari ini dah sabtu lagi bape hari lagi duit raya pun tak tukar lagi..

campaign image

Work hard on this gadget!

No comments :

Total Pageviews