Dugaan#oh tenggiling kuningkuh..

Gambar sisi sebelum kejadian

Raya pertama aje telah diberi ujian tenggiling kuning encik chubby problem kipas enjin dan aircorn tak berfungsi dengan baik..batery kong disamping calar bergores dan terkopek cat di side tepi dari bonet depan ke belakang..belum lagi ditambah rim keta bengkok ini semua gara2 adik encik chubby yang pakai kereta kononnya nak pergi beraya..tadi dari manong ke ipoh tayar keta berbunyi risau pulak kalau pape problem drysharp(pernah berlaku sekali tak pasal2 kena dan harus naik lori towing)dekat nak sampai ipoh aircorn jadi panas tingkap,lampu signal semua tak boleh berfungsi dan pastinya selepas itu kereta tak boleh start..pheww memang macam kena panggang la dalam kereta dengan tengahari teriknyer lagi..owh dalam hati bersabar dan redha je apa yang berlaku..wirering keta problem setelah adjust semua akhirnya semua dah berfungsi semula..esok harus ke bengkel untuk betulkan semula sebab nak balik KL dah..perjalanan jauh moga tiada apa2 terjadi ditengah highway nanti..cerita encik chubby kuh dengan adiknya biar dorang selesaikan..ikut hangin hati nie memang panas jugak tapi benda nak jadi..melayang lagi RM tsk..tsk..tsk

P/s:masih tak percaya dengan cerita yang mengakibatkan tenggiling kuning nih..

P/s lagik:mood tak ketentuan hala
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

No comments :

Total Pageviews