Check Up My Pregnancy 30 weeks

campaign image

Chicken, crab, or prawn? You decide!



Last Tuesday check up untuk sekian kalinya sekarang dah masuk 30 weeks and 4 days so dah kena buat check up 2 minggu sekali..Last month check up dah kena bebel dengan misi sebab berat turun dari 55kg jadi 54.6kg owh maybe puasa itu pasal la berat pun turun..
Eh puasa bukan alasan sebenarnya sekarang cover makan akibat dah kena buat BSP aritu takut plak..karang tak jaga pemakanan kena isulin mahu tak haru..semalam kena bebel lagi berat tak naik turun lagi ada jadi 54.3kg makin kecik plak rasanya..
tekanan darah pun rendah tak sampai 50 tapi misi kata memang semua tekanan darah jadi rendah sebab puasa nih..semalam lengan tak sakit sebab tak perlu amik darah tunggu next check up comfirm semua naik itu pasti sebab dah raya selera makan comfirm tak boleh cover punya-ini keturunan makan ghupe orang bela jin haha bukan bela betul² tau cuma diibaratkan je..
Erm tengok je la nanti dah bape weeks lagi comfirm naik tapi ramai kata kali nie peyut ku agak kecik berbanding sebelum ini..yea ku akui juga rasa comel je peyut haha..
Lagi pun tak kesah lah besar ke kecik asal sihat walafiat itu sudah memandai..

owhhh emmmm geeee mama apa sudah jadi...


p/s:-Eksaited my fwen Nahd and my cousin ayu dah selamat melahirkan baby dorang semalam..tak sabar nak pergi tengok...


1 comment :

Lady of Leisure said...

hehe kita beza about seminggu kan.. last monday i went for check up 29 minggu.. jumaat(smlm) dah masuk 30 minggu hehe..

Total Pageviews