Bila Lagi Giliran Saya..Ape?? lagi 12 weeks takutnya..

Tetibe dada mendegup kencang rasa sesak nafas dan peyut mengalami kekerasan tatkala kepala otak terfikir saat² nak delivery apitt dulu..sangat sakit dan pingsan² tapi kuasa tuhan daku yang jenis tidak tahan sakit ini mampu bersalinkan apitt secara normal dengan jahitan tak payah cakap la memang banyak
..mungkin kengerian itu bertambah pabila orang² disekeliling siboyot yang puratanya semua meboyot telah bersalin..si boyot yang baru masuk 7 bulan nie dah cuak gabra tak ketentuan hala memikirkan kesakitan yang bakal dialami buat ke 3 kali lagi dalam masa 12 minggu..
Omg!!! rasa stress plak bila difikirkan..ini lah simptom siboyot kalau preggy takut macam apa je tapi bila dah genap 9 bln tak sabar plak nak bersalin macam time apitt dulu..terlebih due 9hari rasa rimas dan tak sabar plak nak bersalin tapi fikir sakit ke hape janji selamat dikeluarkan daripada peyut siboyot..

Inilah 4 baby kawan² siboyot yang selamat dilahirkan...



#Dian Xandria & Muhammad Edriz Noah


Nasib baik my bff sempat mencekik ketam masak lomak cili padi siboyot sebelum bersalin baby twin nih..


#muhammad mikaiel
ini baby siboyot punya opismate lepas dia abis maternity leave siboyot plak..berganti-gantian tu..


#muhammad aris ramadhan
anak kawan siboyot zaman kegemilangan hehe akhirnya dengan abang sedara siboyot jugak..



p/s:Hari Rabu kena check 4x darah akibat bacaan kadar gula didalam badan meningkat(kencing manis)

P/s lagi²- pasnih my cousin Ayu,mybff nadia,my sis in law k.gee,si boyot,my biras k.da,my friend syuhada,ida,sarah bla..bla..ramainyer..

  • Nak look HOT disini
  • Menang tiket Kapal Terbang disini
  • Gila Internet tapi lembab cuba ini
  • Design Tin dan menang RM10,000 DISINI

14 comments :

Izyan Masri said...

ASAL COMEL SANGAT BUDAK2 TU?HAHA :D

tomatokering :) said...

alaaaa tomeiiinyeeeee ^^

moga selamat melahirkan . heee

mizzkechique said...

berdebar eh..

PinKy MoMMa said...

sabar menanti kan..tapi bila dh sampai time..perghh saspended sungguh huhu :)

sabar ye mama..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

debaran ni turut terasa sebab tak hanya 4 minggu lg jer...

Heidi Shafiq said...

stress sgt ke? takut plak nk mengandungkan isteri bile dh kawen nt.. haishh.. risau..

nome said...

insyAllah semuanya mudah dan selamat...good luck! :D

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

izyan - sbb mereka anugerah tak ternilai that's y comel.. ;)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

tomato - thnks u...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

tina - opkos la dupdap² jntung nih..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

pinky momma -yup mmg suspend tu..bler masa dah time tak sabar plak

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

the lekat-lekit - awak mesti lagi nebes kan ank sulung

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

heidi - takdelah stress mane pn tp rasa ngeri je..

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

nome- moge² amin....

Total Pageviews