Traffik naik dengan iframe

Punyalah kecoh dah serata alam didalam dunia maya blog nih saya baru tau pasal IFRAME.Dorang kata iframe ini untuk menaikkan traffik sesebuah blog tapi dengan cara tak baik iaitu hanya letak kod Html je dah boleh curi traffik dari blog lain..Adess macam  nih pun boleh ke..nak cepat glamer atau nak earnings nuffnang yang banyak..walaupun saya baru nak naik takkan sekali guna pun ialah nama pun mencuri tak baek okehh berdosa..Saya baca dekat blog nih tadi pasal ada blogger guna Iframe nih untuk blog mereka cuba klik sini untuk baca..


Maksud iFrame

IFrame atau ‘Inline Frame’ merupakan dokumen HTML yang dimasukkan ke dalam dokumen HTML yang lain pada sesebuah laman web. Biasanya elemen HTML iFrame ni digunakan untuk masukkan content daripada sumber lain, contohnya seperti iklan, ke dalam laman web.

Macam nih lah ghupe kod tu..

P/s- Usaha kan tangga kejayaan usaha sendiri baru rasa best dari mencurik..

7 comments :

mizzkechique said...

msh xfhm.. enterframe tau la..hehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

mizz - dorang letak kod tu pastu curi orang punya traffic..xphm cuba google..sy pun baru tau..

Bila Ku Kata Cinta... said...

i..saye takde iklan2..blog sy besa2 jek

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

bila ku kata cinta - takde iklan pun ada orang buat jugak..

eila's roy said...

jgn lupa singgah blog saya ye... http://eilaroy09.blogspot.com

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

eila's roy - oke jap g sy dtg singgah ;)

Mohd Fauzi Bin Seman said...

saya pon x suka main main curi traffik nei. selalu jer nak nyusahkan orang. orang dah dapat trafik banyak2 dia senang2 jer curi traffik orang

Total Pageviews